Вуличний футбол-2015

Уже традиційно цього року був проведений чемпіонат села між вулицями, який відбувся 24 та 28 серпня на сільському стадіоні. В чемпіонаті брали участь вісім вуличних команд, які були розбиті на дві групи по чотири команди в кожній.
Групу «А» склали команди «Млинівки», «Ясиня», «Студинець» «Осовець».
Групу «В»    склали команди «Круги», «Центр», «Вул. Шевченка», «Ветерани».
Після зіграних матчів команди, які посіли в своїх групах четверті та треті місця, припинили свою участь у турнірі, а  переможці цих груп і команди, які посіли другі місця, стали півфіналістами турніру.
В першій півфінальній грі зустрілися команди «вул. Шевченка» і «Ясиня».Мачт закінчився на користь
команди «Вул. Шевченка», другу ігрову пару склали команди «Ветерани» і «Млинівки» Сильнішими були «Млинівки». Команди, які програли в півфіналі, зіграли матч за третє місце. Тож команда «Ясиня» обіграла команду «Ветеранів» і стала бронзовим призером турніру. Найвидовищнішим матчем на турнірі став фінал, де в драматичній і безкомпромісній боротьбі з рахунком 2:0 команда «Вул. Шевченка» обіграла команду «Млинівки» і стала новим чемпіоном.За підсумками турніру пам’ятними відзнаками були нагороджені гравці, які найбільше себе проявили. Найкращим молодим гравцем став Іван Приймак («Вул. Шевченка»), найкращий бомбардир став Василь Дутчак («Ясиня»), а найкращими воротарями турніру стали два гравці, які пропустили по п’ять м’ячів кожний, а саме: Іван Пасакас («Вул. Шевченка»), та Роман Сус («Млинівки»).

Ігор Борух

qLEeeGp09Dc