Обласна спартакіада серед депутатів місцевих рад

21 та 22 травня в Івано – Франківську на базі коледжу фізичного виховання та спорткомплексу національного університету нафти і газу пройшла п’ята обласна спартакіада серед депутатів місцевих рад області. Змагання відбулися в п’яти видах спорту: футзал (чи доречніше сказати міні – футбол, позаяк турнір проходив на відкритих майданчиках фізкультурного коледжу), волейбол, настільний теніс (жінки та чоловіки), шахи (жінки та чоловіки), шашки (жінки та чоловіки).
За Тисменицький район у цьому турнірі грали депутати районної ради Олег Дранчук і Степан Масляк, сільський голова Липівки Ігор Гураль, липівські депутати Роман Галюк, Григорій Гураль, Василь Збіглей, марковецький Роман Буртик та старолисецький депутат Василь Феденько.
Приємно відзначити, що в змаганнях з волейболу основну кількість гравців команди склали депутати Липівської сільської ради.
Наша команда без надзусиль вийшла з групи, однак в 1/8, на жаль, не змогла виграти в майбутніх чемпіонів – команди Снятинського району. В результаті посіли сьоме місце.
В підсумку депутати й посадовці місцевого самоврядування району вибороли друге загальнокомандне  місце. Всі гравці були нагороджені грамотами голови району та голови РДА.
Ігор Гураль