Учні Липівської школи сплели захисну сітку для АТО

Кожна людина, яка вважає себе українцем,у даний час не повинна стояти осторонь подій, які відбуваються на території нашої Батьківщини. У ці , воєнні часи, ми – учні Липівської ЗОШ І-ІІІ ступенів спільно з вчителями теж вирішили внести свою маленьку часточку допомоги для перемоги. Останнього тижня І семестру ми спільно з вчителями сплели маскувальну сітку та зібрали кошти, на які придбали теплі речі, засоби гігієни та продукти в зону АТО. А минулого тижня знову взялися за в’язання вже двох маскувальних сіток.

Учні як старших  так і молодших класів з великим задоволенням зав’язували клаптики тканини на сітку. Працювали натхненно, дружно, вкладаючи всю свою душу, один одному допомагаючи та навчаючи робити цю «нелегку» справу правильно.

Діти залишились задоволеними, бо розуміють свою участь у важливій на сьогоднішній день справі. Адже ці сітки знадобляться нашим воїнам на передовій.

Усі учні нашої школи вірять у перемогу і чекають повернення героїв додому живими і здоровими. Слава Україні! Героям Слава!

Соколовський В. учень 10 кл.